Η λίστα ιστολογίων μου

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Οι μαθητές λένε τη γνώμη τους για το ποιος είναι καλός δάσκαλος και ποιος καλός μαθητής


Σκεφτήκαμε ποτέ ποια είναι η γνώμη των παιδιών για το ποιος είναι καλός δάσκαλος και ποιος καλός μαθητής;
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε2 τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας Βόλου λένε τη γνώμη τους με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Για μένα ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που έχει υπομονή, βοηθάει τους μαθητές, που δε φωνάζει, που δε μαλώνει, δε βάζει τιμωρίες, κάνει καλά το μάθημα, μας βάζει λιγότερες εργασίες, κάνει το μάθημα διασκεδαστικό, είναι αυστηρός αλλά μας αγαπάει, είναι χωρίς νεύρα, δεν τσατίζεται, μιλάει ήρεμα, δεν είναι αυστηρός, κάνει δημιουργικό το μάθημα, μας μαθαίνει καινούρια πράγματα, εξηγεί καλά το μάθημα, είναι καλός με τα παιδιά, μας σέβεται, μας πάει εκδρομές, δεν βαράει, έχει υπομονή και επιμονή, δίνει το καλό παράδειγμα.
Για μένα καλός μαθητής είναι αυτός που δε ξεχνάει τα βιβλία του, κάνει τις ασκήσεις του, διαβάζει, ακούει το δάσκαλο, είναι έξυπνος, έχει καλή συμπεριφορά και καλό χαρακτήρα, κάθεται καλά, σωστός στα μαθήματα, δεν χτυπάει, δε λέει ψέματα, δε κλέβει, δε βρίζει, είναι ήσυχος,  δεν κάνει φασαρία και έχει διάθεση για μάθημα, είναι καλός στην ορθογραφία, κάνει τις εργασίες του, ξέρει τα μαθήματα, σέβεται τους συμμαθητές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: